Hei, her er litt informasjon fra styret:

Dugnad
Sommersesongen nærmer seg med stormskritt og vi har behov for litt arbeid for å gjøre banen fin til en ny sesong. Vi planlegger derfror en dugnad på onsdag 7. mai kl 1730. Vi starter med litt informasjon før vi setter i gang. Det er enkle ting som skal gjøres; raking, luking, rydding og reparasjon av nettet mot campingplassen. Ta med litt hageredskap, kaffe og godt humør. Husk at vi er avhengig av alle medlemmer for å hjelpe til. Det er også en del trær som har blåst over ende på banen. De av medlemmene som har kunnskap og utstyr kan gjerne rydde i disse, så lenge det gjøres ordentlig og ryddes skikkelig. Veden får dere selvsagt beholde.

Turneringsplan
Vi har gjort klar årets turneringsplan. Det er de vanlige turneringene dere kjenner som går i år også. Det er ikke skummelt, bare sosialt og trivelig å delta. Vi spiller med lave skuldre og stor takhøyde. Nytt av året er at klubben har meldt på et lag i NGFs klubbserie. Turneringsdatoene for dette er også lagt inn i planen, men det er ennå usikkert hvor de spilles.

 turneringsplan-2014

Turneringsleder
Vi har ennå ikke fått på plass en fast turneringsleder, men dersom noen har lyst til å ta på seg den oppgaven så er det bare å ta kontakt. Det betyr ikke at man må gjøre det alene, men kort og godt være klubbens kompetanse på området.

Greenfee
Vi har oppdaget at det dessverre er enkelte gjester som spiller på banen uten å betale greenfee. Det er viktig at klubbens medlemmer hjelper til og utfordrer spillere de ikke kjenner om hvorvidt de har betalt eller ikke. Det er selvsagt viktig at det gjøres høflig og på en ordentlig måte. Det betyr også at vi må akseptere å bli utfordret selv, det er jo ikke alle som kjenner alle medlemmen. Inntil vi får sendt ut bagtagger er det bare å oppgi navn og medlemsnummer, evt å ha med seg golfkortet.

Avtale med kysthotellet
Klubben har inngått avtale med Ørland Kysthotell om å arrangere aktiviteter for konferansegjester. Til dette trenger vi tre medlemmer hver gang. Det er ønskelig med en pool av interesserte, så send en mail og si fra hvis du vil være med. Det er usikkert hvor mange ganger det blir snakk om i løpet av sesongen. Dette er god inntjening for klubben og de som deltar vil også få en liten kompensasjon.

«Proshop»
Vi planlegger å ha utsalg åpent på Austrått 2-4 timer lørdag og søndag i sesongen. De som er interesserte i å stille på dette kan også gjerne ta kontakt.skogen

Jeg håper alle medlemmene får god anledning til å støtte klubben med litt arbeid, men viktigst er at vi fyller banen med glade golfere og høy aktivitet utover hele sommeren.

«FORE»

Arild Myrvold
styreleder

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *