1 2Turneringen Austrått Kanonade ble gjennomført søndag 10. august i nydelig sommervær. Det var godt oppmøte, med 24 deltagere. To av disse deltok i klassen for klubbhandikap. Dagen var preget av noe variert spill, men det var Bjarne Oksvold som fløt inn på erfaring og tok seieren med sterke 38 poeng. På andreplass kom Vegar Mollan med 34 poeng og Roy Larsen sikret seg bronseplassen med 32 poeng. Klassen for klubbhandikap ble vunnet av Marlow Wold Sletten med 35 poeng. Som vanlig serverte Marit og Farmors Stue nydelige vafler halvveis og god mat til premieutdelingen.

Vi takker alle for oppmøtet og god sportsånd.

Spesiell takk til Arnold som sto som arrangør av turneringen.

Austrått Kanonade 2014 resultatliste

Vinneren, Bjarne Oksvold

Vinneren, Bjarne Oksvold

Turneringsleder Arnold, vinner Bjarne og styreleder Arild

Turneringsleder Arnold, vinner Bjarne og styreleder Arild

Bronsevinner, Roy Larsen

Bronsevinner, Roy Larsen

Sølvvinner, Vegar Mollan

Sølvvinner, Vegar Mollan

Vinner av klubbhandikap, Marlow Wold Sletten

Vinner av klubbhandikap, Marlow Wold Sletten

IMG_5346 IMG_5347

Det regnes poeng.

Det regnes poeng.