Hole in One!

Arnfinn Mollan gikk det som trolig blir hans siste runde på Austrått Golfbane på en god stund, sammen med Audar og Jon Arne. Det begynte å skumres og det var vanskelig å se hva som skjedde med ballene da de slo ut på siste hull. Skuffet konstaterte Arnfinn at ballen hans ikke lå på green og begynte å lete i vannkanten. Audar rusler bort til flagget og – joda – der lå ballen den! :)
Slaget var fra Gul Tee på hull 9.

Vi gratulerer Arnfinn med plass i Hall of Fame.

Arnfinn Mollan

Arnfinn Mollan – Hole in One 21.09.2017

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>