Rekruttering

Austrått Golfklubb er en ung klubb med spillere i alle aldre og fra alle sosiale lag. Dette gir oss et utrolig godt miljø der ingen tar seg selv for høytidlig.

Klubben har kurs og nybegynneropplæring for alle aldersgrupper, fra de helt yngste juniorene til de eldste pensjonister.

Vi har også mange sosiale arrangement, turneringer med en utpreget sosial vri og noen litt alvorlige turneringer. På Austrått prøver vi å ha det artig med golfen for alle som ønsker å spille golf sammen med oss. Uansett om du er gammel eller ung, har noen skavanker eller skader, så ta kontakt så hjelper vi deg til å komme i gang med en fantastisk artig aktivitet, som passer for deg og ditt ønske om aktivitetsnivå.

 

Helse og trivsel…
Klubben satser aktivt på å få aktive spillere som kan se hvilken fantastisk helsebringende effekt denne sporten har. Alle kan spille golf mot og sammen med hverandre, uansett alder, helsenivå, ferdigheter eller handikap for øvrig.

Vi kan love deg at med et par dagers innsats i uka, så forbedres din helse betraktelig. Her slipper du å få følelsen av å trene, du vil i stor grad kose deg og helseeffekten kommer nesten automatisk.

Om du har ryggvondt, nakkevondt, er dårlig til beins eller armer så er du velkommen til oss. Vi skal vise deg hvor enkelt det kan gjøres ut fra ditt ståsted.

Bedriftsidrett og relasjoner…
Bedriftsidrett trenger ikke bestå av neseblod, banning og tilfeldige knehøner. En runde golf gir miljøet i bedriften et ekstra løft. Golf gir sosialt fellesskap, flotte naturopplevelser og bedre helse i en og samme aktivitet. Unike muligheter for relasjonsbygging.

Klubben vil utover i sesongen sette i gang flere tiltak for å få nye spillere til klubben. Vi vil bl.a. starte Grønt Kort teorikurs, Torsdagsgolfen og andre aktiviseringstilbud for nybegynnere.

Firmaer og andre organisasjoner er hjertelig velkommen for å prøve vår sport. Ta kontakt så lager vi et opplegg for akkurat dere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *