Banebeskrivelse

Attraktivt midt i Norge….
Austrått Golfklubb åpnet en 9 hulls golfbane i 2008. En perle som er plassert midt i det historiske området Austrått i Ørland Kommune i Sør-Trøndelag.

Her ligger banen meget vakkert til med skog på flere kanter og utsikt til Trondheimsfjorden. Med vind og vær har klubben en tilnærmet seasidebane med utfordringer for de fleste golfspillere.

Klubben har treningsområde like utenfor klubbhuset. En flott veranda med utsikt til treningsområdet og deler av banen, der en kan slappe av mellom både trening og golfrunder.
Klubbhuset ligger midt i et aktivt rekreasjonsområde på Austrått. Klubben bistår med løsninger av de fleste spørsmål innen golf, kurs og andre sosiale arrangement.

For deg som ønsker andre opplevelser har Austråttområdet et mangfold av aktiviteter. Austråttlunden med flotte stier i en praktfull natur og Austråtteika og Austråttborgen har mye middelalderhistorie å by på. Krigshistoriske opplevelser på Austrått Fort, et flott havneområde, camping og badeplass er også noen av aktivitetene på området.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *