Månedlig arkiv: august 2016

Resultater Klubbmesterskap 2016

Etter 72 spilte hull og nærmere 12 timer iherdig golfing er årets Mestre kåret. Karen Beaulieu kjempet til seg Klubbmestertittelen i Dameklassen og kan etter helgens turnering sette nok et mestertrofé på peishyllen – der skal det etter sekretærs beregninger … Les videre

Skrevet i Nyheter | Legg igjen en kommentar

Invitasjon Klubbmesterskap 2016

Da har tiden kommet for å kåre årets beste spillere 🙂 Tradisjonen tro stilles følgende klasser: Klubbmester Dame/Herre Seniormester (Herre over 60 år) Beste spiller klubbhandicap Selv om man regner egne sjanser som relativt små for å løpe av med førsteplass … Les videre

Resultater Austrått Match Championship

Da er finaler ferdigspilt med følgende resultater: Karen Beaulieu trakk det lengste strået i kampen mot Lillian Onsøien og vant 6&4. Bronsefinale mellom Torkil Mollan og Arnt Åge Grande endte 2&1 til Arnt Åge. Endelig resultatliste blir da slik: 1. plass … Les videre

Sammenlagt status Onsdagsturneringene

Årets serie med onsdagsturneringer går mot slutten, men det er fortsatt åpent hvem som tar vandretrofeet hjem i år. Det gjenstår 3 turneringer (siste turnering går 7. september), det vil si at det er mulig å oppnå hele 45 poeng … Les videre

Matchplay – Ny dato for finale

Finalen i Matchplay Championship flyttes frem til 20.08.2016 klokken 13:00. Møt gjerne opp og bli med som tilskuer rundt banen – dette blir en spennende match 🙂

Resultater Austrått Kanonade 2016

Årets Kanonade ble gjennomført i ypperlig golfvær med 21 påmeldte, hvorav 3 stilte i klasse for Senior. Resultater: 1. plass Hovedklasse – Arnt Åge Grande – 36p 2. plass Hovedklasse – Torkil Mollan – 35p 3. plass Hovedklasse – Karen … Les videre

Matchplay – Finalister klare

Det ble spenning til siste slutt i begge semifinaler 🙂 Arnt Åge Grande holdt følge med Lillian Onsøien helt til hull 9 hvor Lillian avgjorde matchen til sin fordel. I matchen mellom Torkil Mollan og Karen Beaulieu måtte omspill på … Les videre

Austrått Kanonade 2016

Søndag 14. August kl 11:00 smeller vi av årets Kanonade-turnering. Spilleform er Stableford over 18 hull, så her kan hvem som helst med en god dag løpe av med seieren 🙂 Det spilles i tre klasser: Klasse A for spillere … Les videre