Månedlig arkiv: juni 2015

Jarnskjegges Prøvelser – resultat

Turneringen Jarnskjegges Prøvelser ble gjennomført i går i nydelig vær. Det var totalt 22 deltakere og 11 lag. Vinnere ble Roar Birkelund og Øyvind Lyngen, gratulerer. Det ble omspill over hull 1 om 2. plassen. Etter spennende spill var det … Les videre

Skrevet i Nyheter | Legg igjen en kommentar

Onsdagserien

Beklager litt sen oppdatering men på denne linken finner dere resultatene for de siste tre ukene, og sammenlagt resultat. Gratulerer til vinnerne og takk for deltakelse av alle sammen så langt. Turneringer

St Hansaften – endret tidspunkt til kl 18:00

Hei St Hansaften, tirsdag 23. juni, inviterer Austrått Golfklubb medlemmer og familie til grilling på Driving Rangen. Grillen er varm kl 1800. Hver enkelt tar med mat og drikke. Det blir konkurranser på rangen. Kr 50,- for å delta i … Les videre

Jarnskjegges Prøvelser 2015 – lagoppsett og regler

Hei Da er vi klare for helgens turnering. Lagoppsett og regler finner dere i vedlegget under. Husk oppmøte senest 09:30. Lykke til -Jarnskjegges Prøvelser 2015

Jarnskjegges Prøvelser

Hei Vi har gleden av å invitere til turneringen Jarnskjegges Prøvelser søndag 21. juni 2015 kl 1000. Turneringen er en greensome med tomannslag. Påmeldingsfrist mandag 15. juni 2015. Pris for deltakelse er kr 300,-. Se vedlagt invitasjon for ytterligere informasjon. … Les videre

Matchplay 2015 – oppsett

Hei Oppsettet for årets Matchplayturnering ble trukket i dag under premieutdelingen til Fru Ingers Snormix. Spillerne ble satt opp fortløpende, dvs 1 spiller mot 2 og 3 spiller mot 4 osv. Spiller 16 og 17 spiller en kamp i runde … Les videre

Fru Ingers Snormix – resultater

Turneringen Fru Ingers Snormix er ferdigspilt og resultatet er klart. Turneringen ble gjennomført i varierende vær, men med godt humør og gode klær. Servering underveis og til slutt ble det også tid til. Vinnerne av turneringen var Nancy Ervik og … Les videre

Plugget ball

På grunn av fuktighet og banens beskaffenhet følger vi Norges Golfforbund anbefaling til Lokale Regler for 2015 når det gjelder plugget ball til å omfatte hele spillefeltet, og ikke bare kortklipte områder. Regel 25-2 25-2. Plugget ball En ball som … Les videre