Månedlig arkiv: august 2018

Austrått Klubbmesterskap 25.-26.august

Da var årets klubbmesterskap unnagjort. I år var det med 24 spillere i forskjellige kategorier. Turneringen gikk over to dager i dame- og herreklassen, mens det ble spilt søndag i seniorklassen. På bildet ser dere årets vinnere. I herreklassen gikk … Les videre

Skrevet i Nyheter | Legg igjen en kommentar

Onsdagsgolf 22.august

5 stk møtte til onsdagsgolf i dag. Tommy Haugen vant med 17 poeng. Gratulerer! Dermed fikk han ytterligere 3 nye baller som han kan bruke til helgas KM! Resultat under «Turneringer».

Austrått Klubbmesterskap 25.-26.august 2018

Helga 25.-26.august kl.11.00 inviteres det til Austrått Klubbmesterskap 2018. Det konkurreres i 3 klasser: AGK Klubbmester: For herrer og damer, 2 x 18 hull over to dager. Åpent for alle medlemmer med hcp 36 eller bedre som ønsker å delta. Herrer … Les videre

Onsdagsgolf 15.august

12 stk møtte til onsdagsgolf 15.august. Det ble en trivelig golfrunde i bra vær enda en gang. Kveldens vinner ble Tommy Haugen. Han slo knockout på de andre deltagerne med hele 27 poeng, etter en runde på 40 slag. Gratulerer! Resultatene … Les videre

Ørland Sparebank-Austrått Kanonade 12.august

Ørland Sparebank-Austrått Kanonade-turnering ble gjennomført med 12 deltagere i varierende værforhold. Stor takk til vår sponsor Ørland Sparebank for flotte deltagerpremier, og til Nancy for servering av kaffe og kaker. Vinnerne ble: 1.plass Hovedklasse – Arnt Åge Grande 1.plass Senior – … Les videre

Ørland Sparebank-Austrått Kanonade søndag 12.august kl 11.00

Minner om turneringen Ørland Sparebank-Austrått Kanonade søndag 12.august. Spilleform er Stableford over 18 hull, og det er krav om etablert handicap eller klubbhandicap. Det spilles i tre klasser: Klasse A for spillere med etablert handicap (0-36) Klasse B for spillere … Les videre

Onsdagsgolf 8.august

Fem stk møtte til onsdagsgolf i dag. Det ble en trivelig golfrunde i godt sommervær enda en gang. Spilleform ble Stableford (trening til søndagens turnering). Kveldens vinner ble Jon Arne Haug med Hcp 17,8. Han fikk 18 poeng. Gratulerer! Resultatene … Les videre

Onsdagsgolf 1.august

I dag var det 9 stk som møtte til onsdagsgolfrunde. Spilleform ble Stableford singel. Vinneren ble Per Leth-Olsen med hcp 17,2.  Han fikk 18 poeng. Veldig bra! Gratulerer! Som premie fikk han ta bilde av seg selv og resten av … Les videre