Informasjon fra styret

B6L8pWhCUAAAukK.jpg largeHei alle medlemmer og Godt Nytt År.

Vi står foran et nytt år og en ny flott sesong på banen vår. Det første som kommer til å skje denne sesongen er årsmøtet som vil finne sted mot slutten av februar. Det er viktig at så mange som mulig deltar, da dette er medlemmenes mulighet til å påvirke hvordan klubben skal drives og av hvem. Noen kandidater til styret er klare, men vi sliter litt med å skaffe kasserer. Det er ikke vanskelig, men det er en særdeles viktig rolle, og en god anledning for å jobbe for klubbens beste. Vi er, som alle vet, et dugnadsdrevet idrettslag og trenger hjelp fra medlemmene.

Vi skal i år forsøke å arrangere pro-timer med Eva Kristiansen også. Dette vil foregå tidlig på sesongen, i mai eller juni. Det er viktig at medlemmer som er interessert i dette gir oss en liten tilbakemelding slik at vi ser hvordan markedet for dette er. Vi vil komme tilbake med aktuelle datoer i samråd med Eva.

Eva arrangerer også tur med pro-timer til Spania. Vi sender med informasjon om dette i link nederst. Dette er en god mulighet til å tyvstarte sesongen litt.

Vegar har prøvekjørt simulatoren i Bjugn, og den fungerer helt topp. Prisen er satt til 100,-/time så her er det bare å stille opp og varme opp før sesongen.

Vi ser fram til å se mange av dere på årsmøtet, og enda fler på banen når den åpner.

Vennlig hilsen
Styret

Trondheim-OlivaNova-eva

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *