Austrått Kanonade – resultater

Turneringen Austrått Kanonade ble gjennomført i strålende sommervær, søndag 16. august. Det var totalt 25 påmeldte, mend et ble dessverre et par avbud før start. Det var mye jevnt og bra spill, med enkelte unntak. Det var Jon Sverre Veel som vant klassen for handicap <36 med 35 poeng. Det var likt mellom Karen Beaulieu, Solfrid Brodersen og Per Leth-Olsen på 34 poeng. Etter en chippekonkurranse var det Karen som tok andreplassen og Solfrid kapret tredjeplassen. Det ble også chippekonkurranse i seniorklassen, hvor Paul Beaulieu trakk det lengste strået og slo Roy Larsen. Lillian Onsøien vant klassen for klubbhandicap. Det ble også delt ut premie for «Closest to pin» på hull 9/18, og denne gikk til Jon Sverre som slo seg inn mot pinnen på turneringens første slag. «Longest Drive» for damer og herrer ble vunnet av Kristina og Fred Stabell med imponerende lengder på hull 8.

Vi gratulerer alle vinnere, takker alle deltakere og særlig Lill som har stått for serveringen og premieringen.

Austrått kanonade RESULTATER

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *