Informasjon til medlemmene

Hei

Her er en liten informasjon til medlemmene.

Dugnad

Vi arrangerer dugnad for å gjøre banen klar for sommersesongen. Den avholdes søndag 4. mai kl 1000. Det er viktig at så mange som mulig stiller opp. Det er en god anledning til å bruke noen av de pålagte dugnadstimene og til å treffe andre medlemmer i trivelig lag. Oppmuntrer spesielt de som ikke har deltatt noe særlig tidligere, for dette er trivelig.

Dugnad 2

I mai skal vi også gjennomføre en dugnad med å samle inn brukte mobiltelefoner. Dette vil gi klubben sårt tiltrengte penger i kassen. Det er snakk om å legge varsel i postkassen i området to kvelder før, og å samle inn brukte telefoner på den gjeldende datoen. Det er fint hvis så mange som mulig melder sin interesse for dette, hvis ikke vil jeg bare plukke fra listen for å dekke så store områder som mulig. Dette er enkelt og raskt arbeid.

Adkomst kontor

Det er viktig at de som skal inn til kontoret til klubben bruker grusgangen ved postkassene og ikke går over gresset og gjennom hagen til de som bor der.

GUR hull 5

Det jobbes iherdig og bra rundt hull 5 og det er derfor etablert GUR (regel 25-1) bak og rundt green. Det er etablert dropsone foran hullet, merket med hvit.image

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *