Klubbmesterskap 2015 – resultater

Andre dag av klubbmesterskapet ble en atskillig tørrere og hyggeligere opplevelse værmessig. Regnet holdt seg unna og solen skinte fra blå himmel. De fleste hevet også spillet sitt i det nydelige været, men ingen kunne true lederne fra lørdag. Sonja Hemmingby vant dameklassen foran Solfrid Brodersen. Herreklassen ble vunnet av Torkil Mollan etter flott spill begge dager. Andreplassen gikk til Gudmund Brodersen. Seniorklassen ble vunnet av Paul Beaulieu foran Bjarne Oksvold, med andre ord; Bjarne fikk andreplass og Paul kom nest sist 🙂 Klassen for klubbhandicap ble vunnet av Lillian Onsøien foran Laila Hovde.

Resten av plasseringene finner dere i den endelige resultatlisten.

Vi gratulerer alle vinnere og takker alle deltagere.

Stor takk til Paul for arrangementet og Nancy for servering av nydelige «pannevafler».

 

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *