Nattgolf + sosial sammenkomst 14.september

Austrått Golfklubb inviterer til nattgolf og sosial sammenkomst fredag 14.sept. Vi har kjøpt inn utstyr til å kunne gjennomføre nattgolfturnering med høy sosial faktor. Turneringen blir å foregå over 9 hull, som en Texas Scramble turnering. Shotgun start. Tee off kl 21.00. Oppmøte senest 60 min før tee off. Menn og damer spiller fra rød tee. Eventuelle birdies på laget skal feires på runden.

Turneringen er åpen for medlemmer og gjester, også spillere med klubbhandicap. Medlemmer med klubbhandicap ønskes spesielt velkommen, for dette er gøy. Det er mulighet til å melde seg på enkeltvis eller som lag. Vi forsøker å få 4 stk i flighten.

Deltakeravgiften er kr 200,- og betales kontant eller med Vipps på oppmøte. For gjestespillere tilkommer også kr 100,- i greenfee.

Etter turneringen samles vi i Bestemorstua til premieutdeling. Her vil det bli servert pizza og annen enkel servering. Det vil bli musikk og party utover kvelden/natten. Vi oppfordrer deltakere i turneringen til å invitere med seg en til den sosiale sammenkomsten. Det være seg partner, samboer, kone, elsker/elskerinne, fritt frem. For disse koster det kr 100,- å være med på den sosiale tilstelningen.

Som dere sikkert forstår, så er dette væravhengig i disse høsttider. Avgjørelse om eventuell gjennomføring blir tatt torsdag 13.sept. og meddelt de påmeldte. Selv om dette er litt usikkert ønsker vi påmelding så snart som mulig fra de som ønsker å delta. Påmeldingsfrist er derfor satt til 12.sept.

Meld deg på med navn og klubb innen onsdag 12.sept. kl 17:00 til post@austraattgolf.no.

Hva må til for å spille nattgolf utover vanlig golfutstyr? Banen blir merket med fairwaymarkører og lysende flaggmarkører. I hullene legges lys slik at disse sees. Den enkelte bør ha en hodelykt, selvlysende golfballer og klær etter forhold. For de som ikke har selvlysende baller, har klubben kjøpt inn baller som blinker 8 min etter at de er slått ut. Prisen på disse er 120,- pr stk. Ved overbooking vil klubbmedlemmer bli prioritert.

Spre gjerne denne meldingen ut til kjente golfere i andre klubber.

Meld dere på. Dette blir gøy!

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *