Ørland Kysthotell Høst-turnering 9.september

Vi inviterer til Ørland Kysthotell Høst-turnering (Texas Scramble) 9.sept, kl 11.00.

Turneringsform:

Hvert lag består av to eller flere spillere. Alle spillere slår hver sin ball fra utslagsstedet. Deretter velger laget den best plasserte ballen. Øvrige baller plukkes opp. Deretter dropper spillerne i valgfri rekkefølge innen en køllelengde fra den best plasserte ballen og slår sine slag.

På greenen plasseres ballene på samme punkt som valgte ball og i bunker gjenskapes ballens leie. Så snart noen i laget har hullet ut, noteres scoren og laget fortsetter til neste hull. En utjevnende faktor kan være at hver spiller skal ha to, tre eller fire tellende utslag.

Påmelding innen 7.sept kl 17.00 til Sonja 414 54 764 eller klikk på «Turneringer».

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *